Dit is een gastbijdrage van onze partner Synigo Pulse – platform voor digitale werkplek, social intranet & data integratie.

De zomer staat weer voor de deur. En dat betekent dat er weer interne bedrijfsevenementen, zoals BBQ’s, festivals of lunchbreaks georganiseerd worden. Reden te meer om de evenementenmodule van ons platform voor digitale werkplek, social intranet en data integratie uit te lichten!

Waarom een evenementenmodule?

Elk bedrijf organiseert evenementen voor zijn of haar medewerkers. Soms voor allemaal, en soms voor een specifieke doelgroep. Daar komt dan veel bij kijken: het op de juiste wijze delen van informatie, door bijvoorbeeld een designer aan het werk te zetten. Het (handmatig) selecteren van een doelgroep/mailinglijst. Het versturen van de uitnodigingen. Bijhouden wie zich hebben aangemeld, bevestigingsmails versturen en nog veel meer. Relatief veel handmatig werk, als je dit bijvoorbeeld via de mail doet. En niet de zekerheid dat je iedereen in één keer bereikt. De oplossing: evenementencommunicatie via je digitale werkplek!

Wat kun je er mee?

Dagelijks bezoeken medewerkers hun digitale werkplek of intranet. Bijvoorbeeld om het laatste nieuws te lezen, in documenten te werken of hun belangrijkste apps te openen. In onze portal kun je als beheerder ook gemakkelijk een evenement aanmaken via de evenementen widget. Op een aantrekkelijke manier laat je zo zien wat er belangrijk is aan het evenement. Bijvoorbeeld over het programma of de sprekers. Dit event verschijnt dan in het overzicht van alle evenementen en activiteiten. Je bepaalt zelf wie dit te zien krijgt aan de hand van een doelgroep in Active Directory. Dit kan bijvoorbeeld iedereen van één kantoorlocatie zijn, of iedereen van een specifieke afdeling of team. Je geeft aan hoeveel plekken er beschikbaar zijn, en medewerkers kunnen zich via 1 druk op de knop aanmelden. Hoe handig en effectief, als zij toch al dagelijks gebruik maken van hun digitale werkplek. Het scheelt medewerkers tijd en jou als organisator veel handmatig werk.

Op naar de zomer!

Laat die zomer maar komen. Wil je het zelf even zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale demo aan of lees hier verder.

Evenementenmodule