Over ons

Alles over digitaal werken

Alles over digitaal werken is een initiatief van samenwerkende partijen die veel ervaring hebben met het adviseren, inrichten, trainen en adopteren en beheren van digitale werkplekken. Deze partijen willen hun kennis en ervaring bundelen om anderen te laten profiteren. Bovendien willen zij een goed beeld geven en (onderzoeks)informatie delen over verschillende generaties digitale werkers. Hoe werken ze, wat hebben ze nodig en welke elementen maken hun werkdag productiever, leuker en succesvoller. Met dit platform willen de deelnemende participanten je stimuleren en motiveren om nog meer uit jouw digitale werkplek te halen.

Millennials werkbehoeften

Alles over digitaal werken.

Modern werken betekent veilig en productief werken en op sociale manieren samenwerken. Omdat we steeds meer thuis en op andere locaties werken, veranderen de behoeften op de werkplek. Maar ook de manier waarop werkgevers omgaan met persooneel en de werkplek is aan veranderingen onderhevig. Lees er alles over. Hieronder vind je heel veel informatie over modern werken gecategoriseerd in drie onderwerpen. 

Persoonlijke werkplek

Hoe richt je een digitale werkplek zó in dat die voor iedereen relevant én persoonlijk is? Op deze pagina brengen we de verschillende behoeften in kaart. Want hoe moet de digitale werkplek er bijvoorbeeld uitzien voor generatie Y? Maar ook: kies je voor flexibiliteit, en zet je alle mogelijkheden open, of laat je liever algoritmes hun werk doen om te personaliseren? En waarom is personalisatie eigenlijk van belang? Je vindt hier feiten en cijfers. 

Werkpleksucces

Een succesvolle werkplek is er eentje waardoor je doelgroepen effectief kunnen werken. Gepersonaliseerd, up-to-date en met belangrijke functionaliteiten. Wat zijn nou die succesfactoren? En hoe verander je als organisatie mee met veranderingen? Je vindt hier de belangrijkste functionaliteiten, meer informatie over data-integratie en personalisatie. 

Veilig en zeker werken

Een moderne werkplek is voorzien van maatregelen tegen phishing, ransomware en andere cybergevaren. Daarnaast moet de werkplek voldoen aan alle (AVG) eisen om bedrijfs- en persoonsinformatie op de juiste wijze te delen. Op deze pagina tref je informatie over beveiliging, regelgeving en andere werkplekgerelateerde onderwerpen die te maken hebben met veilig en zeker werken.