Thema’s

Hoe creëer je een perfecte werkplek

Hoe richt je een digitale werkplek zó in dat die voor iedereen relevant én persoonlijk is? Op deze pagina brengen we de verschillende behoeften in kaart. Want hoe moet de digitale werkplek er bijvoorbeeld uitzien voor generatie Y? Maar ook: kies je voor flexibiliteit, en zet je alle mogelijkheden open, of laat je liever algoritmes hun werk doen om te personaliseren? En waarom is personalisatie eigenlijk van belang? Je vindt hier feiten en cijfers. 

Alles wat belangrijk is voor succesvol digitaal werken op één plek

Mensen veranderen, bedrijven veranderen en de manier waarop we werken verandert. Flexibel werken wordt steeds belangrijker en de balans tussen werken en privé staat op nummer één waarom medewerkers kiezen voor een werkgever. Daarom is het inrichten van een succesvolle werkomgeving heel anders dan vroeger. In dit platform willen we werkgevers en werknemers voorzien in de informatiebehoefte rondom de moderne werkplek. Onderbouwd met onderzoeksresultaten, wet- en regelgeving en praktijkervaringen willen we met dit werkplek platform een goed beeld geven van de mogelijkheden, wensen en eisen van een werkplek waarin mensen productief, sociaal en gezond kunnen (samen)werken.

Persoonlijke werkplek

De ideale werkplek is voor iedereen anders. Het is dan ook belangrijk om te kijken naar al die verschillende doelgroepen – en de manieren die er zijn om personalisatie in te zetten.

Werkplek succes

Wat maakt een digitale werkplek nu tot een succes? We delen de belangrijkste features en stappen die je moet ondernemen. Om tot een werkplek met een gouden randje te komen.

Veilig en zeker werken

Welke beveiligingsmaatregelen tref je op de werkplek? Veilig werken draait naast technische oplossingen vooral om bewustwording. Belangrijk in een tijd waarin (ransomware) aanvallen dagelijks in het nieuws komen.